Docente

Docente: Sjanie Sintmaartensdijk

Vanaf de dag dat ik mijn eerste yoga les kreeg is mijn interesse voor de yoga gewekt. Meer en meer voelde het als een manier om dichter bij mijn eigenheid te zijn.

Naarmate de lessen vorderen en het lezen erover, ontstaat de behoefte aan meer. Ik vind het zo bijzonder dat het me vanaf het eerste moment laat voelen wat het doet met mijn welbevinden.
 
Dat resulteert in een verder op zoek gaan. De behoefte ontstaat dan ook om een opleiding te gaan volgen voor yoga docente.

Een vierjarige intensive yoga opleiding te Utrecht o.l.v. Rob Obermeyer is dan ook het gevolg.

Het zijn fantastische jaren geworden waarin ik mezelf wat beter heb leren kennen en dat proces duurt tot op de dag van vandaag. Altijd in ontwikkeling een leven lang.

Het heeft mij gebracht daar waar ik nu ben anno 2023 met alles wat daar zo bij hoort in mijn leven.

De opleiding was nog maar het begin. Door mij aan te sluiten bij de vereniging voor yogadocenten volg ik jaarlijks bijscholingen workshops en wat mijn speciale aandacht heeft is de adem. 
En zo blijf ik mij ontwikkelen en het in contact zijn met mijn wezen, mijn zijn.

Ook heb ik een India reis gemaakt o.l.v. mijn leraar Rob Obermeyer Dat was en is een hele mooie ervaring. Een maand lang reizen door India. Die tijd dat ik daar was waren er  feesten waarin hindoes hun goden vereren en een onderdompeling in de rivier de Ganges ondergaan.
De devotie en overgave van die mensen blijft mij altijd bij.

Elke dag de yoga lessen bijwonen, de feesten bezoeken, leraren van leraren ontmoeten en hun verhalen aanhoren en levenslessen te mogen ontvangen. Het was een waar feest voor mij. Ik heb de kracht van het daar zijn mogen ervaren.
Een ervaring waar ik met heel veel warmte plezier en genegenheid aan terug denk.


Ontwerp en realisatie door DWS-Design